VİZYON

Değerlerimizden ödün vermeyerek bölgemizin ve ülkemizin örnek gösterilen Organize Sanayi Bölgesi olmak.

MİSYON

  • En önemli görevimizin altyapı hizmetleri olduğunun farkındayız. Bu bilinçle kaliteli altyapı için değişim ve dönüşümlerin takibinde olarak kendimizi her an güncelleyerek çalışırız.
  • Amacımız yatırımcılarımıza kalite bilinciyle kesintisiz hizmet sunmaktır. Bunun için her gün en iyisine odaklanarak çalışırız.
  • Başta OSB Müdürlüğümüz olmak üzere tüm yatırımcılarımızın ürün ve hizmetlerini ortaya çıkarırken bugünü ve yarını değil gelecek nesillere devredecekleri bayrağa sahip çıkarak çevre dostu bir anlayışla hareket edebilmeleri için imkanlar oluştururuz.
  • Yatırımcılarımız, istihdam ettirdikleri işgörenleri ve tüm vatandaşlarımız için faydalanabilecekleri yeme-içme, ulaşım, eğitim, muhtemel fırsatların sunulduğu değişik kurum ve kuruluşlardan bilgilendirme desteklerinin sunulduğu sosyal fayda üreten bir kuruluş olarak hizmet verir.
  • İşgörenlerimize potansiyellerini performansa dönüştürebilecekleri ve sürekli öğrenmeyi-gelişimi destekleyici çalışma ortamı sunarız.

DEĞERLERİMİZ

  1. AHLAK; hayallerimize ulaşmak için görevlerimizi insan onuruna ve iş disiplinine uygun olarak gerçekleştiririz.
  2. ADALET; tüm yatırımcılarımıza ihtiyaç duyduğu hizmeti aynı ilgi ile, tüm çalışanlarımızın işlerini yapma ve kendilerini geliştirme imkanlarını dengeli bir şekilde onlara sunarız.
  3. ÎTİBAR; oluşturmak için çok emek verdik, korumak ve ileriye taşımak için her gün daha fazla çalışırız.
  4. KALİTE; sunduğumuz hizmetlerin tek seferde sıfır hata ile yatırımcımıza ulaşması ve sürekliliği için çalışırız.
  5. HEDEF; kurulduğumuzda ilklere imza atmış OSB’leri örnek alıp bu yola çıktık. Bugün ise örnek alınan bir OSB olarak her gün heyecanla işimizin başına geçeriz ve daha iyisi için çabalarız.
  6. ÇEVRE BİLİNCİ; amacımız sadece bugün değil, gelecek nesillerimiz için yaşanabilir bir dünya bırakmaktır.
  7. SÜREKLİLİK; hedeflerimize ulaştıkça yeni hedefler edinip sürekli gelişim ve sürekli iyileşmeyi önceliklendiririz.
  8. İNSAN ODAKLILIK; görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirken en büyük değerin insan olduğu bilinciyle hareket ederiz.
  9. VERİMLİLİK; hizmetlerimizi fayda-maliyet analizi yaparak, sürekliliği sağlamayı önceliklendirerek, etkin ve etkili olması için önlemler alarak ortaya çıkarırız.
  10. EKİP RUHU; tüm çalışma arkadaşlarımız bizi oluşturur ve biliriz ki biz birlikte çoğuz.
  11. SÜREKLİ ÖĞRENME VE GELİŞİM; hatalardan öğreniriz, yenilikleri takip eder çabuk adapte oluruz, devamlı dönüşüm içindeyiz.
  12. KAPSAYICILIK VE KATILIMCILIK; tüm çalışma arkadaşlarımızın fikirlerine değer veririz ve olumlu olumsuz deneyimleri paylaşırız.